Căutare MDM

Buletin

compendiu de manuale

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6130 prin manual-mecanic
Compendiu de manuale Publicat de manual-mecanica
Vă pun la dispoziție un set de manuale care acoperă totul, de la vopsea auto, fibră de sticlă, sisteme audio, tuning și motoare. L-am găsit pe următoarea pagină: tuning0023.blogspot.com/ , așa că nu va trebui să-mi fac griji :P L-am încărcat deja în secțiunea de manuale. Sper că vă este de ajutor.
;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni - Acum 16 ani și 8 luni #6132 conform manualului de atelier
Răspuns de la atelierul de manuale pe tema Re: compendiu de manuale
ratmud, nu văd niciun manual de tuning nou încărcat. Îmi poți spune exact unde le-ai încărcat?
Ultima editare: acum 16 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6149 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: compendiu de manuale
Îmi cer scuze. Am crezut că fișierul a fost încărcat corect, dar văd că nu a fost așa. Am câteva întrebări despre cum să-l încarc, în special despre formular. Există unele câmpuri pe care nu le înțeleg pe deplin; poate le-am completat greșit. Sper că îmi puteți explica acest lucru.

Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6151 conform manualului de atelier
Răspuns de la atelierul de manuale pe tema Re: compendiu de manuale
Câmpurile obligatorii sunt următoarele:
Fișier nou: unde selectați fișierul de încărcat.
Locație sugerată:
Titlu fișier:
Descriere:
În caz contrar, fișierul trebuie să fie PDF sau comprimat cu WinZip sau WinRAR. Încărcarea fișierului durează de obicei ceva timp; dacă linia dvs. este lentă, nu veți putea încărca mai mult de 50 MB.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 8 luni #6343 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: compendiu de manuale
Salut tuturor, am avut norocul să găsesc această pagină, pe care o găsesc extrem de utilă atât pentru pasionați, cât și pentru profesioniști.
Am un Opel Omega B 2.5TD din 1995 și sunt disperat să găsesc manualul în spaniolă. Am găsit niște informații în engleză pentru modelul pe benzină, iar al tău în poloneză. Ți-aș fi foarte recunoscător: woohoo: