Căutare MDM

Buletin

Manualul camionetei Chevrolet C-10

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 7 luni #6016 prin manual-mecanic
Manual camionetă Chevrolet C-10 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am căutat pe tot internetul și nu am reușit să descarc manualul pentru acest model. Mă puteți ajuta, vă rog? ;);)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 luni #12560 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manualul camionetei Chevrolet C-10
Salut, numele meu este Luciano. Caut și eu manualul pentru Chevrolet C-10. Am un Brava din 1972 și am nevoie de manualul de service ca să pot reconstrui sistemul electric original și o parte din mecanică. Dacă cineva știe de unde se poate descărca manualul de service, vă rog să mă anunțați. Adresa mea de e-mail este Nu mă conectez prea mult, dar aș aprecia dacă m-ați putea ajuta. Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #50940 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la manualul camionetei Chevrolet C-10
Bună ziua, prieteni, sunt în aceeași situație. Am nevoie de manualul sistemului electric pentru C-10. Am un '77 fără cabluri. Este complet gol. Am cumpărat deja cutia de siguranțe și bordul, dar am nevoie de schema. Mulțumesc. mulțumesc