Salut, în primul rând, am să-ți spun trei lucruri:
1. Dacă ai nevoie de un manual de service, există o secțiune dedicată acestui lucru, numită „cereri de manuale”. Forumul general este pentru întrebări și probleme care nu au legătură cu defecțiuni mecanice sau cereri de manuale.
2. Dacă ai nevoie de un manual, lucrul logic de făcut este să scrii „Am nevoie de un manual pentru...” sau pur și simplu „Manual Elantra” în titlul postării tale (am editat și mutat postarea ta din acest motiv).
3. Dacă oamenii nu răspund la postarea ta, poate fi pentru că, ignorând subiectul, acesta era în locul nepotrivit. Poate fi pentru că nu au ceea ce cauți sau pentru că persoana care te poate ajuta sau îți poate trimite manualul nu l-a citit încă. Ți-aș cere puțină răbdare.
Și oricum, nu cred că copierea și lipirea aceluiași mesaj iar și iar pentru a rămâne în partea de sus a firului de discuție va realiza ceva, pentru că toți ceilalți ar putea face la fel și totuși vor aștepta cu răbdare. (Așa cum poți copia și lipi mesajul, și eu pot șterge postarea sau o pot închide.)
Salutări.