Căutare MDM

Buletin

Descărcați Autodata 2008!!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7279 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re:Descărcați Autodata 2008!!!!!
Îmi poți trimite linkuri către Autodata 2008 pe adresa mea de e-mail: , Vă rog.
Pentru că acestea au expirat deja D; !
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7318 prin manual-mecanic
Vă las aceste linkuri:

O parte din mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a-l vizualiza.

O parte din mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a-l vizualiza.

O parte din mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați

pentru a-l vizualiza. O parte din mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a

-l vizualiza.

anonym.to/?http://rapidshare.com/files/1...18_gbelmm.part05.rar O parte din mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a-l vizualiza.

Cu respect,
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7327 prin manual-mecanic
Linkurile au expirat și le-am descărcat de pe Rapidshare, dar cere 4, iar crack-ul este un virus.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #7329 prin manual-mecanic
MKNIKO2009 a scris:

Linkurile au expirat și le-am descărcat de pe Rapidshare, dar cere 4, iar crack-ul este un virus.

Linkul a expirat și nu este un virus, este un fișier de sistem, de aceea îl detectează antivirusul tău. Probabil folosești NOD32. Cu stimă.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7341 prin manual-mecanic
Mii de scuze, MAURO, am încurcat și amestecat linkurile și dacă folosesc NOD am reușit deja să descarc cele 10 fișiere și, pentru a le dezarhiva, îmi cere o parolă. Poți să mi le trimiți prin e-mail ( )Vă rog?

Nu am nicio îndoială că vor funcționa, din moment ce te-ai obosit atât de mult să încarci și să răspunzi și îți mulțumesc anticipat și te felicit pentru munca depusă.
Subiectul a fost închis.