Căutare MDM

Buletin

Manual Skoda Octavia 1.9 TDI an 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5612 prin manual-mecanic
Manual Skoda Octavia 1.9 TDI an 2003 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua:
Am nevoie de ajutor. Aș dori manualul pentru Skoda Octavia 1.9 TDI 2002-2003, dar sunt destul de slab cu noile tehnologii. Îmi puteți spune cum și de unde îl pot obține?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45196 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Manual Skoda Octavia 1.9 TDI an 2003
Salut, caut acel manual nenorocit. Mă poți ajuta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #45215 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Manual Skoda Octavia 1.9 TDI an 2003
S-ar putea să vă fie util manualul de service pentru motorul 1.9 TDI pentru Skoda: www.manualesdemecanica.com/manuales/Manu...I-1.9-para-el-Skoda/

Totuși, dacă este vorba de o defecțiune, uitați-vă la codul motorului (se vede ușor pe carcasa capacului care acoperă distribuția, pe partea superioară are un capac cu codul), și văzând codul respectiv, motorul respectiv are multe motoare din grupul Volkswagen, în secțiunea Volkswagen s-ar putea să existe.

Documentația Skoda este furnizată printr-un program numit Elsa, anterior putea fi descărcată de pe internet și instalată, este o altă opțiune de luat în considerare.