Căutare MDM

Buletin

Hyundai Santa Fe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #5492 prin manual-mecanic
Hyundai Santa Fe Publicat de manual-mecanica
Bună...

Am nevoie de manualul de service pentru Hyundai Santa Fe 2.2 CDTI 150 CP din 2007. Dacă cineva mi-ar putea furniza manualul, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42626 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Hyundai Santa Fe

Aleta a scris: Bună...

Am nevoie de manualul de service pentru Hyundai Santa Fe 2.2 CDTI 150 CP din 2007. Dacă cineva mi-ar putea furniza manualul, aș fi foarte recunoscător.

Cine ți l-a furnizat?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42627 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Hyundai Santa Fe

Luichibadalona a scris:

Aleta a scris: Bună...

Cine ți l-a furnizat?

Salut prieteni, sunt nou aici și sunt „Mai pierdut decât o caracatiță în garaj”, m-am înregistrat ca LuichiBadalona, dar nu știu cum să accesez blogul meu pentru a face această cerere de ajutor și, din moment ce văd că sunt aici, ei bine, o fac de aici, am nevoie de manualul de service pentru Hyundai Santa Fe 2.2 CRDI din 2006 și m-am plictisit să-l duc la service și, din moment ce știu destul de multe despre mecanică, ei bine, cu acel manual aș pune mâna pe el. Nu știu dacă voi putea citi răspunsurile voastre aici, în caz că o să-mi las... Vă mulțumesc tuturor foarte mult. Cu sinceritate, Luis