- Mulțumiri primite: 2
Manuale de mecanică
Totul despre mecanică și noutăți tehnologice.

22-06-2025 Accesări: 6673 Tehnologie

19-06-2025 Accesări: 5165 Tehnologie

05-05-2025 Accesări: 5268 Tehnologie

09-08-2022 Accesări: 4964 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Cine ți l-a furnizat?Aleta a scris: Bună...
Am nevoie de manualul de service pentru Hyundai Santa Fe 2.2 CDTI 150 CP din 2007. Dacă cineva mi-ar putea furniza manualul, aș fi foarte recunoscător.
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Salut prieteni, sunt nou aici și sunt „Mai pierdut decât o caracatiță în garaj”, m-am înregistrat ca LuichiBadalona, dar nu știu cum să accesez blogul meu pentru a face această cerere de ajutor și, din moment ce văd că sunt aici, ei bine, o fac de aici, am nevoie de manualul de service pentru Hyundai Santa Fe 2.2 CRDI din 2006 și m-am plictisit să-l duc la service și, din moment ce știu destul de multe despre mecanică, ei bine, cu acel manual aș pune mâna pe el. Nu știu dacă voi putea citi răspunsurile voastre aici, în caz că o să-mi las... Vă mulțumesc tuturor foarte mult. Cu sinceritate, LuisLuichibadalona a scris:
Cine ți l-a furnizat?Aleta a scris: Bună...
Am nevoie de manualul de service pentru Hyundai Santa Fe 2.2 CDTI 150 CP din 2007. Dacă cineva mi-ar putea furniza manualul, aș fi foarte recunoscător.