Căutare MDM

Buletin

Manual și specificații bord Hyundai H1.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24927 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manualul și panoul cu specificațiile Hyundai H1.
Bună ziua, uite, am un manual, dar este pe hârtie. Spune-mi anul. Pentru că în Chile, modelul respectiv este pe an sau pe litere. Spune-mi ce informații ai nevoie. Pot să ți le trimit? Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24985 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manualul și panoul cu specificațiile Hyundai H1.
Pentru a încărca manualul trebuie să observați că la începutul paginii există opțiuni, a treia spune „manuale”, dacă vă poziționați pe acea opțiune va fi afișat un meniu unde prima opțiune este „trimite manual nou” faceți clic pe ea, vă va redirecționa către o pagină unde îl puteți atașa, trebuie să acceptați termenii și la final chiar sub este un buton care spune „trimite”. Sper să funcționeze pentru dvs. pentru că și eu sunt în spatele acelui manual, ar fi o contribuție bună la pagină. Dacă nu funcționează pentru dvs., de asemenea, atunci când răspundeți la subiecte vă oferă opțiunea de a adăuga un fișier. În final, dacă nimic nu funcționează, v-aș ruga și să-mi trimiteți fișierul pe adresa mea de e-mail, vă rog (). Mulţumesc mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25275 prin manual-mecanic
Rene, am văzut mesajul tău și aș aprecia un exemplar al manualului.

Cum să îl încarci.

În partea de sus a acestei pagini se află opțiunea MANUALE. Selectați-o și apoi selectați TRIMITE MANUAL NOU. Apoi, pur și simplu găsiți manualul pe care doriți să îl partajați (și pe care dorim să îl partajați și dumneavoastră) oriunde îl aveți pe PC.

Mulțumesc

Cercul meu este

Ai putea să-l trimiți și acolo.

MULȚUMESC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25338 prin manual-mecanic
Bună ziua, și eu am nevoie urgentă de acest manual, deoarece sunt în mijlocul unei reparații. Adresa mea de e-mail este: .

mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #25633 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie urgentă de manualul pentru motorul Hyundai H100 d4bx. Dacă cineva îl are, vă rog să mi-l trimiteți pe adresa de e-mail?
Mulțumesc foarte mult!!