Căutare MDM

Buletin

Manual și specificații bord Hyundai H1.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41599 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manualul și panoul cu specificațiile Hyundai H1.
Am nevoie de manualul h1, te rog. ,mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41600 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manualul și panoul cu specificațiile Hyundai H1.
Salut, poți să-mi trimiți te rog manualul h1 prin e-mail? Apreciez asta

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41603 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Manual și specificații Hyundai H1.
Lol, dar Hyundai-ul ăla e ieftin, și îl are toată lumea, haha.

E mai bine dacă îi spui cum poate să-l pună în manuale, ca să-l poată descărca toată lumea.
Dacă îl ai pe hârtie, vei avea nevoie de un scaner. Scanează-l și creează un fișier. Apoi mergi pe pagina asta și apasă pe opțiunea „Trimite manual nou”. Acolo scrie „Examinează”. Caută fișierul creat, apoi acceptă-l. Ar trebui să fie gata de descărcare pentru toată lumea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 săptămâni #42573 prin manual-mecanic
Ar fi de mare ajutor dacă mi-ați putea trimite pe adresa de e-mail, vă mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 săptămâni #42683 prin manual-mecanic
Vă rog, am nevoie de manualul de utilizare Hyundai H1. Dacă mi l-ați putea trimite pe adresa de e-mail, v-aș fi recunoscător. Email: H1-ul meu este un diesel din 2000, cod motor 4dbh.