Căutare MDM

Buletin

Manual și specificații bord Hyundai H1.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 9 luni #5281 prin manual-mecanic
Manual și specificații bord Hyundai H1. Publicat de manual-mecanica
Salutări, colegi membri ai forumului, aș vrea să știu dacă aveți manualul și/sau specificațiile pentru Hyundai H1 din 2009, deoarece am căutat peste tot și nu am găsit nimic, nici măcar la reprezentanță.

Aș aprecia orice informație.
Ingo Beier.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22233 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manualul și panoul cu specificațiile Hyundai H1.
Am manualul Hyundai H1. Dacă este cineva interesat, vă rog să-mi spuneți cum să-l încarc pe pagină.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22369 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manualul și panoul cu specificațiile Hyundai H1.
Și eu am un H1 din 2009 și nu am manualul. Apreciez foarte mult ajutorul acordat pentru că mi l-ați trimis pe adresa de e-mail. O mie de mulțumiri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #23954 prin manual-mecanic
Bună ziua, tocmai am cumpărat un H1 la mâna a doua și nu am manualul, mi l-ați putea trimite pe adresa de e-mail? ?

Mulțumesc foarte mult

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #24920 prin manual-mecanic
Vă rog, am nevoie de manualul H1. Dacă mi l-ați putea trimite pe adresa mea de e-mail, v-aș fi recunoscător... adresa mea de e-mail este Vă mulțumesc foarte mult anticipat!