Căutare MDM

Buletin

Focus - Cele mai căutate manuale și pe care nimeni nu le are

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5126 prin manual-mecanic
Salut tuturor,

Mulți dintre noi căutăm „manuale de service” pentru modelele Focus, dar nu văd niciun răspuns. A reușit cineva să găsească ceva? Am postat și sistemul electric, dar nu am găsit nimic altceva.

Am nevoie de manualul pentru motorul Ford Focus 1.8 TDCI din 1999. Să vedem dacă putem face cu toții ceva.

Mulțumesc:woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5139 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Focus - Cele mai căutate manuale și nimeni nu le are
torrents.thepiratebay.org/3617895/Ford_T....3617895.TPB.torrent
Salut, „compi”, dacă descarci asta vei avea, pe lângă Focus, Fiesta, Ka, Mondeo, Cougar, Galaxy etc...
;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5144 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Focus - Cele mai căutate manuale și nimeni nu le are
Mulțumesc.

Am văzut deja acest link, dar nu există nicio modalitate de a-l descărca. Când dau clic pe el, îmi spune că este un fișier de 33,9 KB și nu știu formatul. Presupun că acele manuale trebuie să fie mult mai mari, nu?

Inspiră-mă!:laugh out loud:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5145 prin manual-mecanic
Perfect, perfect!

Îmi retrag părerea. Nu știam despre fișierele .torrent. Ce descoperire am făcut. Am petrecut atât de mult timp căutând acest manual!

Mi-ai deschis ochii! Mulțumesc!:laugh out loud: :prostie: :woohoo:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #5150 prin manual-mecanic
Pentru utilizatorii care nu sunt familiarizați cu metoda de descărcare:

puteți folosi programe precum Ares Galaxy (pe care îl folosesc și eu) sau un browser care acceptă torrente, cum ar fi Firefox cu o extensie sau Opera.

Mulțumesc pentru partajarea acestor manuale; sunt de mare ajutor.

Cu respect.