Căutare MDM

Buletin

Schema electrică Fiat Siena

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4889 prin manual-mecanic
Schema electrică Fiat Siena Publicată de manual-mecanica
Trebuie să obțin schema electrică pentru Fiat Siena 1.6 monopoint an de bază 2000/1. Dacă cineva o are, mi-o poate trimite sau îmi poate spune de unde o pot descărca? Mulțumesc tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni - Acum 16 ani și 10 luni #4943 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schema electrică Fiat Siena
Bună, am această schemă pentru un Fiat Siena Mpi.
CPU conform 1G7. Fiat-ul tău ar putea fi un Bosch, așa că îți voi da un Magneti Marelli. Cu stimă. Dacă este un Bosch, anunță-mă

. O parte din acest mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vizualiza

. O parte din acest mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vizualiza. O

parte din acest mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vizualiza.

O parte din acest mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a vizualiza.

Sper că acest lucru vă ajută
Ultima editare: acum 16 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4957 prin manual-mecanic
Apreciez informațiile pe care mi le-ai oferit. De asemenea, vreau să-ți spun că Fiat-ul pe care îl am este un 1.6 din 2000, single-point, necodificat și are un singur injector în carburator. Nu l-am verificat încă și cred că este un Bosch. Îmbrățișări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4958 prin manual-mecanic
Ok, dacă îmi spui ce procesor are, caut schema electrică de injecție în caz că e Bosch. Am nevoie de codul de identificare. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4974 prin manual-mecanic
Salut prietene, azi am început să scot procesorul mașinii și este un Magneti Marelli IAW 1G7SP.73/HB9 6R400 1580 SPI BENZINA ARGENTINA