Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier sau de piese pentru VW Polo Classic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4865 prin manual-mecanic
Bună ziua, vreau să știu de unde pot descărca manualul de service sau manualul de piese pentru VW Polo Classic din 1998, motor pe benzină de 1,6 litri. Aș aprecia informațiile. Mulțumesc foarte mult. Fernando Bustos :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8693 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service sau de piese pentru VW Polo Classic
Carlos Fernando a scris:

Bună ziua, vreau să știu de unde pot descărca manualul de service sau manualul de piese pentru VW Polo Classic din 1998, motor pe benzină de 1,6 litri. Aș aprecia informațiile. Mulțumesc foarte mult. Fernando Bustos :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34106 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service sau de piese pentru VW Polo Classic
Descarcă-l pe cel pentru SEAT Ibiza/Cordoba. E exact la fel. Am un Polo SD Comfortline din 1999 și îl folosesc pe cel de la SEAT.
Descarcă-l de pe această pagină. Are toate motoarele.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 săptămâni #49637 prin manual-mecanic
trimite fișiere la gmail -

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 3 săptămâni #49638 prin manual-mecanic
poștă. -