Căutare MDM

Buletin

Ajutor manual Peugeot 307 SW HDI 110 CP

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4670 prin manual-mecanic
Ajutor manual Peugeot 307 SW HDI 110 CP Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, dacă se poate am nevoie de un manual de mecanică pentru Peugeot 307 SW HDI 110 CP, deoarece trebuie să schimb rezervorul de la spălătorul de parbriz și cred că trebuie să demontez bara față.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4678 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu manualul Peugeot 307 SW HDI 110 CP
Bună ziua, sunt consultant tehnic pentru un service tehnic Peugeot din Anzi, Chile.

Referitor la întrebarea dumneavoastră, nu este necesar să demontați bara de protecție. Desigur, este mai convenabil, dar durează mai mult.
Trebuie doar să demontați apărătoarea de noroi sau să o trageți puțin înapoi și să accesați piulița de fixare, numărul 70 din fotografie.

Sper că acest lucru vă va ajuta.

Pe curând

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4679 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu manualul Peugeot 307 SW HDI 110 CP
fotografie de mai sus

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 3 ani și 10 luni #54247 prin manual-mecanic
Salut prietene! Și eu sunt din Chile, din Valdivia.
Aș vrea să știu dacă pot să-ți pun o întrebare rapidă. Am o problemă cu partenerul meu și nu am reușit să găsesc o soluție.
Mulțumesc anticipat.
Cu cele mai bune gânduri!