Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de manualul pentru Ford Focus C Max 2.0 TDCI din 2005.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #4641 prin manual-mecanic
Am nevoie de manualul de utilizare pentru Fordul meu Focus C Max 2.0 TDCI 136 CP, cutie de viteze cu 6 trepte, din 2005.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #4647 prin manual-mecanic
Dacă vă ajută, acest model Ford are un motor diesel cu pompă-injector, la fel ca modelele din Grupul VAG (VW-Audi-Seat-Skoda).
Acestea folosesc ulei 5w40 cu specificații VW 505.01. Doar acest ulei trebuie folosit, deoarece are aditivi speciali care fac utilizarea sa obligatorie.
Alberto

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #4683 prin manual-mecanic
Omule, nu păcăli oamenii. Mașina asta are un motor G6DA, care e un motor common rail. E un motor fabricat de Ford și e același cu cel folosit la Mondeo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 11 luni #52778 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Am nevoie de manualul pentru Ford Focus C Max 2.0 TDCI din 2005.
Salut, ai găsit manualul? Am nevoie de el.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 3 ani și 2 luni #54360 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Am nevoie de manualul pentru Ford Focus C Max 2.0 TDCI din 2005.
Salut, și eu l-am căutat, dar nu l-am găsit.
Dacă îl găsesc, ți-l voi trimite.
Cu cele mai bune gânduri,
Jesús.