Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier sau de reparații pentru camioneta Chevrolet C-20 sau D-20 braziliană din 1992

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 5 ani și 10 luni #53921 prin manual-mecanic
Salut prieteni, aș avea nevoie de manualul de atelier sau de reparații pentru camioneta braziliană Chevrolet C20 - D20 fabricată între 1992 și 1998 și importată în Argentina... Restaurez una și ar fi foarte util să o las cât mai originală posibil.
Mulțumesc și aștept cu nerăbdare să vă aud. Am manualul de utilizare în caz că cineva are nevoie de el...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 5 ani și 9 luni #53951 prin manual-mecanic
Bună.
Ce mai faci?
Și eu am un Chevrolet C20 și încep să mă familiarizez cu el.
Ai putea să-mi dai manualul de utilizare? Nu am nimic. Uneori caut pe site-uri braziliene ca să găsesc ceva.
Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 1 an și 3 luni #54487 prin manual-mecanic
Salut prietene,
am încercat să găsesc manualul de utilizare pentru C20 din 1994, dar nu am găsit niciunul. Ai putea să mi-l împărtășești?
Cu sinceritate, Macario Chappa Figueroa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 luni și 1 săptămână #54505 prin manual-mecanic
Salut! Sunt nou la această camionetă și nu prea știu cum să găsesc piese pentru ea. Mă puteți ajuta? Știți puțin despre istoria acestui model? A mea este din 1992...