Căutare MDM

Buletin

Manuale pentru motoare diesel Cummins, Nissan și Cat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4431 prin manual-mecanic
BUNĂ DIMINEAȚA, DOMNILOR MEI, AM NEVOIE URGENTĂ DE CINEVA SĂ MĂ AJUTE CU MANUALELE DE ATELIER PENTRU MOTOARE DIESEL: CUMMINS (6BT, 4BT, 400, 600) NISSAN (180-200) CATERPILLAR (3412, 3408, ETC) ȘI KIA. VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT.
CU SINCERITATE: CESAR AUGUSTO BARROS ESCHEBACH (CALI - COLOMBIA):(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4473 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manuale pentru motoare diesel Cummins, Nissan, Cat
Bună,

numele meu este Victor. Sunt din Chile. Am câteva dintre manualele pe care le-ați solicitat, dar numai în format tipărit, nu electronic. Nu știu cum v-aș putea ajuta.

Ați putea fi mai specific în legătură cu unele dintre cupluri, distribuție, sincronizarea pompei etc.?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni - Acum 16 ani și 1 lună #5639 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manuale pentru motoare diesel Cummins, Nissan, Cat
BUNĂ VICTOR CE MAI FACI, PRIETENE! ÎMI PARE RĂU CĂ NU AM REUȘIT SĂ TE CONTACTEZ. AM AVUT DIFICULTĂȚI LEGATE DE MUNCĂ ȘI ALTE LUCRURI. TE ROG SĂ MĂ AJUȚI CU INFORMAȚIILE PE CARE LE AVEȚI CU PRIVIRE LA CE AM NEVOIE
DE LA MOTORUL CUMMINS 6BT -4BT -400-600: REGLAREA POMPEI DE INJECȚIE, CALIBRAREA SUPAPELOR, CUPLU DE STRÂNGERE A CHIULEI, RULMENTULUI ȘI ARBORELE COTIT. LA NISSAN 180 ȘI 200 LA FEL. LA FEL ȘI LA KIA (CÂT DE MULT POȚI) ȘI CATERPILLAR (3412-3408) ȘTIU CĂ NU LE AVEȚI PE SUPORT ELECTRONIC, CI PE HÂRTIE, DACĂ LE POȚI SCANA ȘI SĂ LE TRIMITEȚI LA ADRESA MEA DE E-MAIL:
O parte din mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a-l vizualiza.

MULTUMESC BINECUVANTARE CESAR AUGUSTO BAROS ESCHEBACH. CALI COLOMBIA.:(:(
Ultima editare: acum 16 ani și 1 lună de către . Motiv: ascunderea e-mailurilor, la naiba

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni - Acum 16 ani și 1 lună #5796 prin manual-mecanic
Salut prietene Victor, am citit în răspunsul tău la Cabe 72 că ai informații pe hârtie despre unele dintre acele motoare Cummins. Ți-aș fi foarte recunoscător dacă mi le-ai putea trimite la adresa de e-mail:
O parte a mesajului este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Te rog să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a-l vizualiza.
, informații despre Cummins 4BT: privind REGLAREA POMPEI DE INJECȚIE, CALIBRAREA SUPAPEI, CUPLU DE STRÂNGERE A CHIULEI, BAIA LAGĂRILOR ȘI ARBORELUI COTIT. Mulțumesc anticipat. Enrique, Merida, Venezuela.
Ultima editare: acum 16 ani și 1 lună de către . Motiv: ascunderea e-mailurilor, la naiba

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #9479 prin manual-mecanic
Am nevoie de niște motoare Caterpillar C12.