Căutare MDM

Buletin

Manuale pentru motoare diesel Cummins, Nissan și Cat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #4431 prin manual-mecanic
Bună ziua, stimați domni. Am nevoie urgentă de cineva care să mă ajute cu manualele de service pentru următoarele motoare diesel: Cummins (6BT, 4BT, 400, 600), Nissan (180-200), Caterpillar (3412, 3408 etc.) și Kia. Vă mulțumesc foarte mult.
Cu sinceritate, Cesar Augusto Barros Eschebach (Cali, Columbia):(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #4473 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : manuale pentru motoare diesel CUMMINS, NISSAN, CAT
Bună,

numele meu este Victor, sunt din Chile. Am câteva dintre manualele pe care le-ați solicitat, dar numai în format tipărit, nu electronic. Nu sunt sigur cum v-aș putea ajuta.

Dacă ați putea fi mai specific în legătură cu subiecte precum setările de cuplu, sincronizare, sincronizarea pompei etc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni - Acum 16 ani și 3 luni #5639 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : manuale pentru motoare diesel CUMMINS, NISSAN, CAT
Salut Victor, ce mai faci, prietene? Îmi pare rău că nu am reușit să te contactez. Am avut niște dificultăți la serviciu și alte lucruri. Te rog, te rog să mă ajuți cu informațiile pe care le ai în legătură cu ceea ce am nevoie
pentru Cummins 6BT-4BT-400-600: reglarea pompei de injecție, calibrarea supapelor, chiulasa, rulmentul principal și cuplul arborelui cotit. Același lucru este valabil și pentru Nissan 180 și 200, precum și pentru Kia (în măsura în care poți) și Caterpillar (3412-3408). Știu că nu îl ai electronic, ci pe hârtie. Dacă poți, te rog să îl scanezi și să îl trimiți la adresa mea de e-mail:
O parte din mesaj este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Te rog să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a-l vizualiza.

Mulțumesc. Cu drag. Cesar Augusto Baros Eschebach. Cali, Columbia.:(:(
Ultima editare: acum 16 ani și 3 luni . Motiv: pentru a ascunde e-mailurile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni - Acum 16 ani și 3 luni #5796 prin manual-mecanic
Bună Victor, am citit în răspunsul tău la Cabe 72 că ai niște informații pe hârtie despre unele dintre acele motoare Cummins. Ți-aș fi foarte recunoscător dacă mi-ai putea trimite informații despre Cummins 4BT la adresa mea de e-mail:
O parte a mesajului este ascunsă pentru utilizatorii neînregistrați. Te rog să te autentifici sau să te înregistrezi pentru a-l vizualiza. Mai exact
, informații privind reglarea pompei de injecție, jocul supapelor și specificațiile de cuplu pentru chiulasă, rulment principal și arbore cotit. Mulțumesc anticipat. Enrique, Merida, Venezuela.
Ultima editare: acum 16 ani și 3 luni . Motiv: pentru a ascunde e-mailurile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 3 luni #9479 prin manual-mecanic
Am nevoie de ceva despre motoarele Caterpillar C12