Căutare MDM

Buletin

Diagrama injecției Golf A3 Mexico, ECU TEMIC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #50941 prin manual-mecanic
Salut băieți, voiam să știu dacă cineva mă poate ajuta să obțin schema de injecție pentru un Golf A3 din Mexic. Are o unitate de control TEMIC cu 25 de pini, numărul este
037 906 022 EM. Sunt din Uruguay, iar schemele pe care le-am primit nu sunt pentru acea unitate de control și nu pot face mașina să funcționeze. Vă mulțumesc foarte mult.:uscat:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni - Acum 9 ani și 4 luni #50949 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema: Schema injecției Golf A3 Mexic, ECU TEMIC.
Dă-mi VIN-ul (Numărul de Identificare al Vehiculului) ca să le caut după numărul de serie și ce te interesează la diagramă, doar injectoarele?
Ultima editare: acum 9 ani și 4 luni de către . Motiv: ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 4 luni #50953 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema: Schema injecției Golf A3 Mexic, ECU TEMIC.
Salut Jedro, nu-ți pot da numărul ăsta pentru că am cumpărat toate componentele electronice de injecție, senzorii și actuatoarele de la o fier vechi și le-am instalat în al meu, care avea carburator. Singurul lucru pe care îl știu este că era un Golf A3 Mexico cu ECU Temic 34 2221 AB 037 906 022 EM. ECU-ul are un tub vidat pentru că are MAP-ul înăuntru. Este un conector cu 25 de pini, iar pinii 21 și 25 nu sunt pe conectorul unde este conectat ECU-ul. Este liber. Asta e singurul lucru pe care ți-l pot spune, nu știu dacă te va ajuta. Îți mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat. Cu cele mai bune gânduri, Adrian.