Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual pentru un Ford Fiesta din 1998 cu motor 1.3 LX

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #4380 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt nou aici și cred că pagina voastră este grozavă, iar comentariile sunt foarte utile. Caut manualul de utilizare pentru un Ford Fiesta din 1998 cu motor 1.3 LX. Mă întrebam dacă îmi puteți da informații despre unde îl pot descărca sau dacă cineva dintre voi îl are și mi-l poate împărtăși, v-aș fi foarte recunoscător. Adresa mea de e-mail este Sper că mă poți ajuta. Mulțumesc anticipat și continui munca excelentă la site! :laugh:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 5 luni #8793 prin manual-mecanic
Și eu caut același manual. L-ai găsit întâmplător? Sau e cel de aici din '99? Nu știu dacă diferă de versiunea din '98.
Încerc să schimb farurile la Fiesta LX și habar n-am cum să le demontez...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #14806 prin manual-mecanic
VĂ ROG SĂ MI-L TRIMITEȚI DACĂ ÎL PRIMEȘTI. AM NEVOIE URGENTĂ DE EL. ADRESA MEA DE E-MAIL ESTE MULȚUMESC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #31481 prin manual-mecanic

electroboy a scris: Salut prieteni, sunt nou aici și găsesc pagina voastră grozavă, iar comentariile pe care le faceți sunt foarte utile. Caut manualul de utilizare pentru un Ford Fiesta din 1998 cu motor 1.3 LX. Nu știu dacă îmi puteți da informații despre unde să-l descarc sau dacă vreunul dintre voi îl are și mi-l poate împărtăși, v-aș fi foarte recunoscător. Adresa mea de e-mail este Sper că mă poți ajuta. Mulțumesc anticipat și continui munca excelentă la site! :laugh: