Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual pentru un Ford Fiesta, an 98, motor 1.3 lx.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4380 prin manual-mecanic
Salut prieteni, sunt nou și găsesc site-ul vostru foarte util. Caut manualul pentru Ford Fiesta din 1998 cu motor 1.3 LX. Nu știu dacă îmi puteți da informații despre unde să-l descarc sau dacă cineva dintre voi îl are. V-aș fi foarte recunoscător dacă mi l-ați putea împărtăși. Adresa mea de e-mail este Sper că mă veți ajuta. Mulțumesc anticipat și continuați munca excelentă pe această pagină. :laugh:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8793 prin manual-mecanic
Și eu caut același manual. L-ai găsit întâmplător? Sau e cel de aici din '99? Dar nu știu dacă e diferit de cel din '98
. Am vrut să schimb farurile la Fiesta LX și habar n-am cum să le demontez...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #14806 prin manual-mecanic
VĂ ROG SĂ MI-L TRIMITEȚI DACĂ PUTEȚI TRANSMITE, AM NEVOIE DE EL FOARTE URGENT. ADRESA MEA DE EMAIL ESTE MULȚUMESC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31481 prin manual-mecanic

electroboy a scris: Salut prieteni, sunt nou și găsesc pagina voastră super bună și comentariile pe care le faceți foarte utile. Ei bine, caut manualul pentru motorul Ford Fiesta 1.3 LX din '98. Nu știu dacă îmi puteți da vreo informație de unde să-l descarc sau dacă cineva dintre voi îl are, dacă mi-l puteți oferi, v-aș fi foarte recunoscător. Adresa mea de e-mail este Sper că mă veți ajuta. Mulțumesc anticipat și continuați munca excelentă pe această pagină. :laugh: