Căutare MDM

Buletin

Cerere manuală Honda Sabre Magna 1985 V65 (1100)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4356 prin manual-mecanic
Salut dragi colegi, sper că sunteți bine, mă scuzați, puteți să mă ajutați cu manualul pentru HONDA SABRE sau MAGNA 1985, V65, (1100), sper că cineva îl are și mă poate ajuta, vă mulțumesc anticipat și ne vedem mai târziu.
sunteți interesați
, NOTĂ: Deși nu este afișat niciun cod de bord sau buton zâmbitor, asta nu înseamnă că nu pot fi folosite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4391 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitare manual Honda Sabre Magna 1985 V65 (1100)
Salut prietene, și eu lucrez la unul. Dacă îl găsești, te rog să-l trimiți și mie. Dacă îl găsesc, te anunț. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4392 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitare manual Honda Sabre Magna 1985 V65 (1100)
Salut prietene, și eu lucrez la unul. Dacă îl găsești, te rog să-l trimiți și mie. Dacă îl găsesc, te anunț. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4396 prin manual-mecanic
Bună ziua, dragă coleg, sunt la curent. De îndată ce am ceva, te voi anunța. Sper la fel. Sunt în Mexic. Pe curând. Sper să putem realiza ceva curând,
Francisco.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4875 prin manual-mecanic
Salut. Dacă nu l-ai găsit încă, am fișierul de întreținere pentru Magna și Sabre 700/750/1100 din '82 până în '88, dar are aproximativ 96 MB. Dacă te ajută, spune-mi cum să-l încarc (sunt nou în domeniu :blush:). Salutări din Argentina.