Căutare MDM

Buletin

Iată AUTODATA 3.18 (2008) pentru toată lumea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4615 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: IATĂ AUTODATA 3.18 (2008) pentru toată lumea
Nu te lasă să descarci pentru că ar putea conține conținut ilegal!!!:(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4620 prin manual-mecanic
Încă una enervantă cu asta, am descărcat-o de la 10\" și, bineînțeles, când rulez crack-ul îmi spune că e pentru o versiune diferită, iar în cadrul ferestrei de avertizare îmi arată 2.16, sper că înțelegi ce se întâmplă cu mine, aș aprecia un răspuns sau puțin ajutor pentru a o putea folosi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6513 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: IATĂ AUTODATA 3.18 (2008) pentru toată lumea
Am instalat Autodata 3.18 dar nu reușesc să folosesc crack-ul, am descărcat niște crack-uri dar niciunul nu funcționează, am încercat diferite metode... dar nici ele nu funcționează, aveam deja 2.16 și l-am activat fără nicio problemă copiind de pe CD-ul de instalare 1 în folderul acda2... MĂ POATE AJUTA CINEVA?????

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 1 lună #53207 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: IATĂ AUTODATA 3.18 (2008) pentru toată lumea
Linkurile postate nu funcționează deloc! Trimiteți un link care funcționează, astfel încât possa să funcționeze sau să se descarce, vă rog.