Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Mercedes Benz 180 D-Motor OM 616

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 11 luni #4260 prin manual-mecanic
Încântat(ă) de cunoștință...!!!!
Am nevoie de manualul de mecanică pentru această dubă model 1994 fabricată în Spania, unde era cunoscută sub acronimul MB 100 (cred...).
Din Argentina, vă transmit cele mai bune urări...!!!!
Marcos

[imagine

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 6 luni #6612 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de atelier Mercedes Benz 180 D-Motor OM 616
Marcos, am luat manualul de utilizare direct de la Mercedes-Benz. Intră pe site și introdu numărul motorului și al șasiului, iar ei ți-l vor trimite.
Ai primit manualul tehnic? Dacă da, te-aș ruga să mi-l trimiți.
Adresa mea de e-mail este
Vă mulțumesc foarte mult anticipat!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 4 luni #7374 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Manual de atelier Mercedes Benz 180 D-Motor OM 616
Vă rog să-mi trimiteți manualul de service pentru motorul OM 616, am nevoie urgentă de el, mulțumesc.
Adresa mea de e-mail este Aș aprecia foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8140 prin manual-mecanic
Salut, are cineva manualul? Îl voi comanda de la dumneavoastră. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20400 prin manual-mecanic
Bună ziua, dacă cineva are manualul pentru Mercedes MB 180 și mi l-ar putea trimite sau mi-ar putea da un link ca să-l pot descărca, aș aprecia foarte mult. Mulțumesc.