Căutare MDM

Buletin

Manual de service VW Sharan 1.9 TDI AUY

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48405 prin manual-mecanic
Vă rog, am nevoie de manualul de service pentru monovolumul menționat anterior sau de unul pentru Galaxy sau Alahambra care să includă informații despre motorul 1.9 TDI AUY.

Chiulasa este distrusă la 326.000 km și vreau neapărat să știu setările de cuplu și să strâng șuruburile chiulasei. Cred că acest lucru este foarte important pentru un motor reparat corespunzător și, deși am căutat și am căutat, nu găsesc manualul în engleză sau în altă parte.:(:(:(:(:(:(:(:( :

Ajutor!! Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 7 luni #48407 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul AJUTOR!! Manual de service VW Sharan 1.9 TDI AUY
Salut Leondante, cuplul de strângere este de obicei inclus în ambalajul noii garnituri. În orice caz, iată valorile cuplului de strângere pentru aceste motoare 1.9 TDI. Cuplul este încrucișat din interior spre exterior: capacele arborelui cu came 2 daN, cuplul chiulasei: treapta 1 40 Nm, treapta 2 60 Nm, treapta 3 90°, treapta 4 90°. Sper că te ajută. Cu cele mai bune gânduri!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 6 luni #48467 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul AJUTOR!! Manual de service VW Sharan 1.9 TDI AUY
Strângerea șuruburilor chiulasei se face în 4 etape:
Etapa 1.....40 Nm
Etapa 2.....60 Nm
Etapa 3
90 de grade (un sfert de tură)
Etapa 4.....90 de grade (un sfert de tură)
Întotdeauna din interior spre exterior...