Căutare MDM

Buletin

cutie de viteze manuală a unui Toyota 3F

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48107 prin manual-mecanic
Manualul cutiei de viteze Toyota 3F Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să mă ajutați cu manualul de service pentru o cutie de viteze Toyota 3F. Am nevoie de acesta pentru a prezenta un raport pentru instituția unde studiez. Vă apreciez colaborarea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48108 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema unei cutii de viteze manuale Toyota 3F
Salut, dă-ne mai multe detalii. Este pentru un Landcruiser? 4 sau 5 trepte. Ar trebui să existe un număr de identificare pe carcasa cutiei de viteze. În al doilea rând, cutia de transfer este split (split transfer case) sau dintr-o singură piesă (petty box). În orice caz, există un PDF foarte bun pe internet despre H41, H42 etc., pentru acele transmisii legendare. Cunosc aceste mașini. Dacă ai nevoie de ajutor, scrie-ne. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 8 luni #48110 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema unei cutii de viteze manuale Toyota 3F
Păcat că nu am găsit nimic despre H41 și H42, iar în ceea ce privește informațiile pe care le cereți despre cutie, nu o avem pentru că este o cutie pe care am cumpărat-o la mâna a doua, fără nicio plăcuță cu modelul sau ceva de genul acesta.