Căutare MDM

Buletin

Manual Fiat Strada Diesel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47604 prin manual-mecanic
Manual Fiat Strada Diesel Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să știu dacă cineva are manualul de service pentru Fiat Strada diesel. Mi-l puteți trimite, vă rog? Am nevoie de numerele pieselor de schimb.
Fredy

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47605 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la manualul diesel Fiat Strada
Freddy:
Ceea ce am este Catalogul de piese de schimb Fiat în format digital. Dacă sunteți interesat, mi-l puteți trimite prin e-mail: numărul de identificare al vehiculului dumneavoastră și piesele de schimb pentru care aveți nevoie de coduri, iar eu vi le pot trimite prin această modalitate
Salutări
Pepe

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 9 luni #47753 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la manualul diesel Fiat Strada
Prietene, am și eu un Strada TD din 2005. Manualul motorului este disponibil pe acest site la punctul 1.7. Este complet pentru demontare și montare. Include toate măsurătorile necesare. Partea proastă este că este în portugheză. Trebuie doar să te adâncești puțin în el și să-l recitești de câteva ori până înțelegi informațiile. Mă refer la asta când repar sau înlocuiesc piese. Am lista de piese EPER dacă nu ai deja. SDS Șobolan Uman