Căutare MDM

Buletin

Manual de reparații Mini 1000 în spaniolă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 săptămâni #4120 prin manual-mecanic
Manual de reparații Mini 1000 în spaniolă. Publicat de manual-mecanica
BUNĂ.
AȘ DORI SĂ GĂSESC MANUALUL DE REPARAȚII PENTRU VECHIUL MIMI 1000.
ÎL POT GĂSI DOAR ÎN ENGLEZĂ SAU FRANCEZĂ ȘI AȘ APRECIA FOARTE MULT SĂ-L AM ÎN SPANIOLĂ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18936 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de reparații Mini 1000 în spaniolă
Salut, și eu caut să văd dacă cineva ni-l poate da.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18960 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de reparații Mini 1000 în spaniolă
Salut, și eu caut manualul și îl traduc din engleză în spaniolă. Voi vedea cum merge și, dacă reușește, ți-l voi trimite. Lasă-mi un mesaj cu adresa ta de e-mail și, imediat ce termin, ți-l voi trimite. Am 11 PDF-uri, așa că va necesita ceva efort.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19546 prin manual-mecanic
Am nevoie de manualul de mecanică și electricitate pentru Mini 1000. Dacă cineva mi-l poate da, vă rog să mă anunțați. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19549 prin manual-mecanic
Salut, am manualul pentru Mini 1275 GT. Ți-l pot găsi dacă vrei. E în spaniolă.