Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual de service pentru Tsuru 2.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #44946 prin manual-mecanic
Salut comunitate, vă rog, cineva care are manualul de service pentru Tsuru 1 sau 2 mă poate ajuta să repar motorul. Aș aprecia foarte mult.
e-mailul meu

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #44947 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Am nevoie de un manual de service pentru Tsuru 2.
Salut tuturor, san123, Tsuru-ul de pe alte piețe este Nissan V16. Pe această pagină, la manuale Nissan, în secțiunea „căutare după fișiere”, introduceți „Nissan V16”. Există mai multe manuale tehnice pentru această mașină. După cum spune administratorul, recomand să nu postați e-mailurile pe forum; puteți primi spam și alte mesaje dăunătoare pentru PC-ul dvs. Cu cele mai bune urări și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #44949 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Am nevoie de un manual de service pentru Tsuru 2.
Mulțumesc, dar manualul ăla are 16 supape, iar cea pe care o caut are doar 8, sau e același lucru?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni - Acum 11 ani și 9 luni #44950 prin manual-mecanic
Salut tuturor, san123, îmi pare rău că manualul nu a fost de ajutor, deoarece credeam că aveți nevoie de manualul GA16DE. Nu am găsit nicio informație despre E16E online. Sistemul electronic este foarte similar, dar nu și partea mecanică. Probabil există informații în manualul „red-top”, așa cum este cunoscut aici. Rog comunitatea, dacă cineva îl are, să îl împărtășească cu dl. MR. Dacă găsesc ceva, vă voi anunța. De ce aveți nevoie în mod specific? Cu cele mai bune urări și mult succes.
Ultima editare: acum 11 ani și 9 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 9 luni #44960 prin manual-mecanic
Salut tuturor, san123, ți-am trimis manualul pentru Nissan E16S pe adresa ta de e-mail. Mecanic este foarte asemănător cu E16E, dar acesta are carburator. Dacă ai probleme cu motorul, conform spuselor unui prieten care conduce mult aceste motoare, acest manual este util pentru partea mecanică. Cu cele mai bune urări.