Căutare MDM

Buletin

Manual de service Hyundai Santa Fe 2.4-16V G4JSG

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44799 prin manual-mecanic
Salutări tuturor celor care au sau mă pot ajuta cu manualul de service pentru Hyundai Santa Fe 2.4-16V 107Kw G4JSG an 2011 sau au o schemă de distribuție, dar este vorba de un lanț și nu de o curea de distribuție, așa că o pot pregăti, vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni - Acum 11 ani și 7 luni #44800 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual de service Hyundai Santa Fe 2.4-16V G4JSG
Salut tuturor, motor.sport, am văzut recent una dintre aceste mașini din cauza unei probleme electronice. Nu am găsit nimic despre Hyundai când am făcut niște cercetări, dar am citit pe Wikipedia că este un motor de 2,4L. Este o dezvoltare comună între Chrysler, Mitsubishi și Hyundai (World Motor) cu lanț de distribuție și distribuție variabilă a supapelor. Hyundai 2.4L este echivalent ca distribuție cu Mitsu 4B12. Am găsit asta despre Mitsu; poate te ajută.

În ceea ce privește manualul, l-am folosit pe cel pentru Dodge Caliber, care se află pe pagina cu manuale Chrysler. De asemenea, se referă la motorul de 2.4L ca fiind „Motorul Mondial”. Aici, la secțiunea „Motor, 2.4L”, veți găsi procedurile pentru reglarea curelei de distribuție. Cu respect din Chile.
Ultima editare: acum 11 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #44998 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual de service Hyundai Santa Fe 2.4-16V G4JSG
Salut Fiat 147, îți mulțumesc foarte mult pentru contribuție și informații. Voi verifica lista de manuale așa cum ai indicat în cazul celor de la Chrysler. Dacă apar noutăți, te vom contacta din nou. Mulțumesc foarte mult. Cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 7 luni #45003 prin manual-mecanic
Salut tuturor, încântat de cunoștință, prietene. Manualul este în limba engleză. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne spuneți. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 3 săptămâni #52476 prin manual-mecanic
Salut, îl poți găsi la autos (punct) repair7 punct com. Mult noroc.