Căutare MDM

Buletin

Manual de service pentru motorul Corolla 3ZZFE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43897 prin manual-mecanic
Salut prieteni, o îmbrățișare din Chile. Dacă cineva are manualul de service pentru Corolla HB din 2006 cu motor 3ZZFE și mi l-ar putea trimite, aș fi mereu recunoscător. Am nevoie urgentă de el din cauza unei probleme cu funcționarea Toyota mea pe care nu am reușit să o rezolv.

Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43910 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema unui manual de service pentru motorul Corolla 3ZZFE
Ce informații ai nevoie despre acel motor? Nu am un manual complet, doar niște detalii, dar cele pentru 1ZZ (1.8) poate ar putea fi utile, sunt la fel, doar cilindreea se schimbă; am OnDemand 5 și aș putea să-ți trimit ce ai nevoie... spune-mi dacă este util!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #44000 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe tema unui manual de service pentru motorul Corolla 3ZZFE
Dacă sunt aceleași date, poate ar putea fi utile. Trimite-mi cât mai multe informații despre sistemul de aprindere și control al mersului în gol, adică valorile măsurate pentru senzori și actuatoare, precum și orice altceva poți. Aș aprecia de nenumărate ori. Te voi anunța dacă ți-a fost de folos.

Mulțumesc.