Căutare MDM

Buletin

Interogare despre „Sistem expert”

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #43723 prin manual-mecanic
Întrebare despre „Sistem expert” Postată de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Aș vrea să știu dacă cineva are cunoștințe despre un „sistem expert” pentru detectarea defecțiunilor la vehiculele cu injecție de combustibil. Am disponibilă cea mai recentă actualizare SPC MAX, în caz că este cineva interesat. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #43730 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-Mecanica la interogarea „Sistem expert”
Dacă vrei să faci afaceri, acesta nu este cel mai bun loc. Altfel, dacă vrei să îl partajezi cu toți utilizatorii, include linkul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #43743 prin manual-mecanic
Igryo: Nu am nicio intenție să fac afaceri. Este o propunere altruistă și caritabilă. În plus, atitudinea ta nu mi se pare prea cordială. Și nu-mi place să ies cu oameni atât de nepoliticoși. O adevărată rușine. Cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 zile #43757 prin manual-mecanic
Pe această pagină, oamenii postează manuale fără să aștepte nimic în schimb. Și dacă citești regulile forumului, acestea menționează clar că nu ar trebui să incluzi adresa ta de email în postări. De aceea repet, dacă vrei, postează linkul; nu ar trebui făcut privat.

Permite-mi să clarific::supărat: proaste maniere? Personal nu sunt interesat de niciun program. Lucrez într-un atelier și dețin utilaje originale de la diverse mărci, Bosch, Texa, VAG-com, Autodata, Michel and Demander, GT Estimate, Elisean etc.

Am citit postări de la oameni care au încercat să vândă și au fost chemați în judecată, așa că îți spun.:supărat:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 zile #43760 prin manual-mecanic
Stimate coleg de forum: Este extrem de clar că a citi nu înseamnă neapărat a ști să interpretezi. Îți mulțumesc pentru contribuția ta.