Îți spun eu, când motorul este mai mare decât cabina, ce faci este să-l pui în spate.
Trebuie să faci o cușcă de siguranță cu tije cilindrice <- asta te va ajuta să sudezi suporturile motorului mai târziu.
Demontează scaunele spate și rezervorul de combustibil.
Motorul trebuie să aibă cutie de viteze pe stânga și îl orientăm în direcția de mers. <- ca și cum ar fi plasat în față.
Decupează partea de jos a portbagajului pentru a coborî puțin motorul, este vorba despre arborii de transmisie care se potrivesc cu suspensia spate.
Trebuie să înlocuiești punțile spate cu o fuzetă modificată <- niște fuzete față vor funcționa, dar trebuie să le adaptezi pentru a se potrivi cu suspensia spate.
Nu vreau să te încurc: am avea un motor în portbagaj ancorat la o cușcă de siguranță cu arborii de transmisie introduși în roțile spate.
Angrenajele rămân la fel, fă o gaură și introdu tuburile flexibile până la manetă.
Pui rezervorul de combustibil în fața compartimentului motor. Circuitul de apă este extins, doar punând niște țevi lungi sub sau în interiorul suporturilor pentru picioare.
În Spania, acum ani de zile exista Opel Astra GSI 2.0, Kadet GSI 2.0, iar Opel Corsa cred că a ajuns doar la 1.6. <- Aceste modele au motorul în față și sunt cu tracțiune față.
Poate că în țara ta se numește Chevrolet Corsa, dar modelul și motorul sunt Opel/Vauxhall. <- În Anglia,
dacă motorul este în linie dreaptă cu cutia de viteze orientată spre spate, îl poți pune și în spate. De exemplu: caută pe Google Renault 5 turbo2. <- Eu văd că este mai dificil așa pentru că ai nevoie de un diferențial special.