Căutare MDM

Buletin

Solicit o defalcare a carburatorului Swift 1.6.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15703 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitare de depanare a carburatorului Swift 1.6
Bună ziua, vă rog să-mi trimiteți manualul complet la adresa mea de e-mail. Adresa mea de e-mail este ...mulțumesc...aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17060 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitare de depanare a carburatorului Swift 1.6
Bună ziua. V-aș fi recunoscător dacă aveți deja manualul și mi l-ați putea trimite pe adresa de e-mail. Vă mulțumim pentru atenție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18664 prin manual-mecanic
Salut prieteni, și eu sunt interesat de acel manual. Am nevoie de el. Dacă mi l-ați putea trimite prin e-mail, ar fi minunat. ... mulțumesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46475 prin manual-mecanic
Mă poate ajuta cineva cu planurile de asamblare pentru carburatorul unui Chevrolet Swift 1.3 din 1995?