Căutare MDM

Buletin

Solicit o defalcare a carburatorului Swift 1.6.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună - Acum 16 ani și 2 luni #3939 prin manual-mecanic
Solicit o defalcare a carburatorului Swift 1.6, inclusiv racordurile furtunurilor și supapele de vacuum. Oricine are așa ceva, vă rog să mi-l trimiteți prin e-mail.
Unele mesaje sunt ascunse pentru utilizatorii neînregistrați. Vă rugăm să vă conectați sau să vă înregistrați pentru a le vizualiza.

Mulțumesc.
Ultima editare: acum 16 ani și 2 luni de către . Motiv: ascundere email

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8197 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitare de depanare a carburatorului Swift 1.6
Dacă aveți vreun răspuns, vă rog să mi-l trimiteți. Am nevoie de el în avans. Vă mulțumesc foarte mult.
Cu stimă.:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8212 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Solicitare de depanare a carburatorului Swift 1.6
Cred că am măcar defecțiunea, o voi verifica în atelier și ți-o voi trimite.

Mai departe
Acum 16 ani și 2 luni #8214 conform manualului de atelier
Răspunsul manualului de service pe această temă Re: Solicitare de depanare a carburatorului Swift 1.6
Te rugăm să ascunzi adresele tale de e-mail dacă le incluzi într-o postare, deși îți recomandăm să ne contactezi prin serviciul de mesagerie privată al site-ului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 1 lună #8713 prin manual-mecanic
bari a scris:

Cred că am măcar defecțiunea, o voi verifica în atelier și ți-o voi trimite.

Ar fi foarte util, mulțumesc.