Căutare MDM

Buletin

Program manual pentru repararea defecțiunilor și diagnosticare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni - Acum 12 ani și 3 luni #42631 prin manual-mecanic
Acest Manual este un Compendiu de Manuale. Include tot ce este necesar pentru lanțul sau cureaua de distribuție, depanare, descrierea codurilor de eroare, include tot ce vă ajută să cunoașteți mașina în profunzime, de la sistemul de iluminare, la schemele de conectare ale PCM (computerul motorului), TCM (computerul transmisiei), plăci și ancore, scheme de răcire și scheme electronice, printre multe altele.

NUMAI PENTRU XP SAU VERSIUNI ANTERIOARE LA WINDOWS

Am cumpărat acest program de pe această pagină: www.manualdereparaciondeautos.com/manual...racion-seat-cordoba/ acum aproximativ 3 zile, dar nu mi-a fost de niciun folos, deoarece nu am Windows XP, de asemenea, vreau să renunț la program, deoarece vânzătorul acestei pagini își tratează clienții rău și nu este un program original, deoarece este un program piratat de el însuși.

NOTĂ: Programul nu a fost testat (Este posibil să eșueze)

Vă las imagini:

Am și instrucțiuni pentru instalarea programului și un videoclip care explică procedurile.

Sunt două fișiere RAR și ambele cântăresc aproximativ 1 GB. Cum le pot transfera?
Ultima editare: acum 12 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42635 prin manual-mecanic
Am versiunea 3.18, care datează din 2007 și funcționează pe Windows 7. Văd că aceasta scrie până în 2009, ar fi bine să arunc o privire.

Nu știu cum puteți posta linkurile; dacă cineva știe, vă rog să comentați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.