Căutare MDM

Buletin

Caut un manual de service pentru VW Polo 6N2.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42436 prin manual-mecanic
Caut un manual de service pentru VW Polo 6N2. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, caut manualul de service pentru Volkswagen Polo 6N2. Dacă există cineva bun la suflet care îl are și mi l-ar putea da, aș fi veșnic recunoscător. ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #43349 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Caut un manual de service pentru VW Polo 6n2
Mă poate ajuta cineva cu aceeași problemă?;) Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună - Acum 12 ani și 1 lună #43354 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Caut un manual de service pentru VW Polo 6n2
Nu am încă un manual pentru Polo 6n2, dar dacă te pot ajuta cu ilustrații pentru Etka etc., spune-mi și îți voi da ce vrei. Am demontat recent bordul mașinii pentru că vibra și am pus un fel de bandă de cauciuc pe el ca să rezolv problema, și a ieșit bine. Se pare că 6n2 avea această problemă cu bordurile... Dacă ai un manual pentru Polo, te rog să mi-l trimiți. Mulțumesc ;)
Ultima editare: acum 12 ani și 1 lună de către . Motiv: greșit ortografic

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 săptămâni #43562 prin manual-mecanic
Să vedem dacă avem noroc și ne poate ajuta un membru al forumului.

Mulțumesc anticipat.