Căutare MDM

Buletin

Manual de service Mercedes 250d W124

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #41699 prin manual-mecanic
Manual de service Mercedes 250d W124 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, aș dori să am manualul de service pentru Mercedes 250d W124 din 1990. Aș aprecia dacă cineva mi l-ar putea trimite.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #41701 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la manualul de service Mercedes 250d W124
Manual de service Mercedes W124 200, 230, 260, 300 (spaniolă)
Acest titlu se găsește în secțiunea de manuale, împreună cu alte titluri legate de 250d. Întrebarea mea este dacă sunt puțin încăpățânat și nu caut? Întreb asta pentru că văd o mulțime de mesaje de acest gen și tot ce trebuie să faci este să mergi la secțiunea de manuale și să dai clic pe „Descărcare”.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni - Acum 12 ani și 5 luni #41702 prin manual-mecanic

igryo a scris: Manual atelier Mercedes W124 200, 230, 260, 300 (spaniolă)
Acest titlu se găsește în zona de manuale și în altele care se referă la 250d. Întrebarea mea este dacă se întâmplă din cauză că mă încăpățânez să nu caut? Întreb asta pentru că văd o mulțime de mesaje de genul acesta și tot ce trebuie să faci este să intri la manuale și să dai clic pe descărcare.

Salut „igryo”, mulțumesc că ai răspuns. Nu întreb pentru că mă încăpățânez să nu caut, ci pentru că m-am uitat deja în manuale și nu am găsit niciunul pentru acest model. Există un manual de service pentru W124 200, 230, 260 și 300, așa cum ai menționat, dar aceste modele sunt pe benzină, ceea ce este inutil pentru mine, deoarece 250d este diesel. De aceea am întrebat aici în caz că cineva îl avea și nu l-a încărcat în manuale.
salutări.
Ultima editare: acum 12 ani și 5 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #41723 prin manual-mecanic
:supărat: Am descărcat manualul și l-am verificat temeinic, căutând motorul diesel să-ți spună că am dreptate, dar nu este. Hehehe,:fluier:

ai avut dreptate.:râde:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #41781 prin manual-mecanic

igryo a scris::supărat: Am descărcat manualul și l-am parcurs cu atenție, căutând motorul diesel să-ți spună că am dreptate, dar nu este. Hehehehe,:fluier:

ai avut dreptate:râde:

hahaha B)