Căutare MDM

Buletin

Manual de atelier Peugeot 308 THP150

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41216 prin manual-mecanic
Manual de atelier Peugeot 308 THP150 publicat de manual-mecanica
Salut tuturor;
Am o problemă cu lubrifierea unui Peugeot 308 THP150 Turbo. Din anumite motive, uleiul nu ajunge la supapele de admisie. Aș vrea să știu dacă cineva a avut această problemă (pare să fie comună la acest model) sau dacă există un manual de service care să mă ajute să o depanez.
Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41233 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la Manualului de atelier Peugeot 308 THP150
Salut, mi s-a întâmplat ceva similar cu un 206 (îmi spunea presiune ulei scăzută). Am reușit să rezolv problema schimbând filtrul de ulei și verificând dacă arcul care intră în bază nu era blocat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41235 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la Manualului de atelier Peugeot 308 THP150
Mulțumesc pentru răspuns. Am schimbat uleiul și filtrul și nu indică presiune scăzută a uleiului. Am scos capacul supapelor și uleiul ajunge la arborele cu came de evacuare, dar ajunge puțin la arborele cu came de admisie, iar acele supape fac mult zgomot. Presupun că există o conductă de ulei înfundată în acea secțiune (arborele cu came sau chiulasa) sau pur și simplu tacheți descărcați. Un program de lubrifiere ar fi util pentru asta, ca să nu fie nevoie să demontezi și să irosești mai mult decât este necesar. Cu cele mai bune gânduri.