Căutare MDM

Buletin

xsara II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #39782 prin manual-mecanic
xsara II Publicat de manual-mecanica
Aș dori să găsesc un manual despre cum se demontează puntea spate a unui Xsara II cu frâne pe disc, deoarece trebuie să schimb rulmenții de la un braț de suspensie. Mulțumesc anticipat pentru orice soluții.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #39806 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica tema XSara II
Dacă accesezi fila de manuale, dai clic pe manuale atelier și apoi tastezi cuvântul Xsara pentru a căuta, vei vedea două manuale, unul încărcat de aitortxu și celălalt de maptc, care sunt destul de bune. Să vedem dacă funcționează pentru tine. (Mai întâi, va trebui să verificăm ce avem, mulțumită colegilor noștri.) La mulți ani tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 10 luni #39814 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica tema XSara II
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns, dar înainte de a publica ceva, am consultat deja acele manuale și nu am găsit nimic referitor la puntea spate nicăieri. Aș dori, de asemenea, să menționez că, pentru restul problemelor care ar putea apărea, aceste manuale sunt foarte complete și, dacă mi-au rezolvat vreo problemă, bineînțeles că aș recomanda oricui are unul dintre aceste modele să îl descarce, deoarece este foarte util.