Căutare MDM

Buletin

Ajutor vă rog!!! Toyota Vitz 1 SZ-FE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni - Acum 17 ani și 3 luni #3703 prin manual-mecanic
Ajutor vă rog!!! Toyota Vitz 1 SZ-FE Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt nou și am nevoie urgentă de manualul mecanic pentru motorul Toyota Vitz 1SZ-FE. Model SCP 10.
Este din 1999, iar dacă cineva îl are, vă rog să fiți atât de amabili să mi-l împărtășiți; chiar am nevoie de el. Mulțumesc, prieteni.
Ultima editare: acum 17 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3732 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor vă rog!!! Toyota Vitz 1 SZ-FE
Dacă modelul Toyota Echo din 2000 ți se potrivește, deoarece este foarte asemănător, te rog să-mi trimiți adresa ta de e-mail.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3760 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor vă rog!!! Toyota Vitz 1 SZ-FE
Cred că îmi va fi de folos, prietene. Mulțumesc foarte mult anticipat :laugh: :laugh:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3801 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru informații, Pablo, dar am căutat și Toyota Vitz nu este acolo, iar Echo nu este listat cu motor 1szfe, care este de 1000cc, sunt doar 1500cc și mai sus pe pagina pe care ai menționat-o. Toyota va folosi același motor ca Vitz sau Yaris Sport, care este același lucru?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3823 prin manual-mecanic
Uite aici, cu motorul ăla pe care îl face Yaris-ul:

www.fpuk.co.uk/products/Catalogues/lambd...ps%2045%20toyota.pdf

Dar nici ăla nu e pe site-ul ăla :S