Căutare MDM

Buletin

Ventilatorul interior al Peugeot Partner nu funcționează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni - Acum 13 ani și 3 luni #37348 prin manual-mecanic
Salutări tuturor membrilor forumului. Am următoarea problemă: ventilatorul interior al Peugeot Partner-ului meu nu funcționează. Mi s-a spus că este circuitul regulatorului, dar nu știu unde este sau cum să-l scot pentru a-l înlocui cu unul de la fier vechi. Lucrurile sunt foarte dificile acum. Mulțumesc tuturor
Ultima editare: acum 13 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37621 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali privind nefuncționarea ventilatorului interior la Peugeot Partner
Salut, mai întâi găsește motorul încălzitorului, care este motivul pentru care ai probleme. Fă asta: împinge scaunul pasagerului pe spate, înclină spătarul, întinde-te cu capul sub bord și motorul este acolo. Scoate cele trei șuruburi, scoate motorul și, uitându-te la palele motorului de dedesubt, vei vedea placa de circuit cu regulatorul de viteză. Scoate-o și repară-o. Înlocuiește tranzistoarele; de ​​obicei se ard dacă nu înlocuiești placa. De fapt, ar trebui să înlocuiești placa, dar este mai ieftin să înlocuiești tranzistoarele. Sper că ajutorul meu este util. Pa!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.