Căutare MDM

Buletin

Manual de service pentru Suzuki Aerio Liana sedan GLS 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3698 prin manual-mecanic
Salut tuturor... în primul rând, vă mulțumesc mult Managerului de Tutoriale pentru că mi-a permis să particip la forumul dumneavoastră. Sunt Miguel Angel și aș fi foarte recunoscător dacă ați putea publica manualul de referință. Vă mulțumesc anticipat. Iunie 2008, Viña del Mar.
:) :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 2 săptămâni #49690 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Manual atelier Suzuki Aerio Liana sedan GLS 2007
mulțumesc :râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 3 luni #51083 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Manual atelier Suzuki Aerio Liana sedan GLS 2007
V-aș fi foarte recunoscător dacă mi-ați putea furniza manualul, deoarece trebuie să știu câteva detalii specifice despre mașină. De asemenea, este o onoare să mi se permită să particip la forum. Foarte recunoscător,
Guillermo, din Santiago.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 7 luni #51856 prin manual-mecanic
Stimate domn, ați putea să-mi furnizați manualul? Vă mulțumesc anticipat.