Căutare MDM

Buletin

KIA SORENTO Diesel CRDI 2.5 Manual de atelier

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #37288 prin manual-mecanic
Manual de service KIA SORENTO Diesel CRDI 2.5 Publicat de manual-mecanica
Prieteni, dacă cineva mă poate ajuta cu acest manual, aș aprecia, de asemenea, Kia Sorento 2.5 diesel an 2008, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 4 luni #46898 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Manualului de service KIA SORENTO Diesel CRDI 2.5
Stimate domnule/Stimată doamnă, am un manual de utilizare pentru Sorento, singura problemă este că nu are toate paginile în ordine consecutivă. De asemenea, dimensiunea fișierului este de aproximativ 50 MB.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50969 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Manualului de service KIA SORENTO Diesel CRDI 2.5
Salut, sunt nou aici. Am niște manuale; nu știu dacă îți vor fi de vreun folos. Ai putea să mi le trimiți și mie, te rog?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 1 săptămână #52831 prin manual-mecanic
Salut, mai ai manualul acela? Trebuie să știu toleranța rulmenților de bielă față de arborele cotit. Mulțumesc.