Căutare MDM

Buletin

Circuit electric ECU-SENZORI, gol 1.9 sd 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37239 prin manual-mecanic
Circuit electric ECU-SENSORI, gol 1.9 sd 2000 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni de pe forum, am nevoie de circuitul electric ECU-SENSORS, gol 1.9 sd 2000, problema este că motorul scoate fum între 1200-2000 rpm, am detectat măsurând tensiunea din pompă că avansează înainte de indicat (ar trebui să fie progresivă) dar la 1500 rpm este la 10-11v, dacă cineva are o idee am circuitul la fel și l-ar putea trimite aș aprecia. -
Mulțumesc foarte mult
Jorge gral pico la pampa

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37259 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe această temă: Circuit electric ECU-SENSORS, Gol 1.9 SD 2000
Bun. Nu scoate fum din cauza supraîncălzirii, dar din cauza lipsei de avans, produce fum alb-albăstrui. Dacă verificați sincronizarea pompei cu un comparator, de la începutul cursei arborelui cu came (0,90 mm +/- 9 mm) luând în considerare PMS.
ALTUL: Verificați dacă supapa EGR nu rupe bilele. ALTUL: Este posibil ca combustibilul să nu ajungă suficient la pompă, iar avansul hidraulic nu funcționează. Schimbați filtrul și suflați conducta cu flacăra.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37260 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe această temă: Circuit electric ECU-SENSORS, Gol 1.9 SD 2000
Sub pompă se află o unitate de control al debitului (ECU) acționată electric și senzorul de temperatură al lichidului de răcire cu patru pini. Deconectați senzorul de temperatură în timp ce funcționează pentru a vedea orice modificări. Nu sunt în service acum și nu-mi amintesc cum să-l testez. Mult succes și nu uita să postezi cum a mers.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #37265 prin manual-mecanic
Mulțumesc SAN pentru răspuns, s-ar putea să-i lipsească avansul de aceea scoate fum, adică între 1500-2000 rpm, am deconectat mufa de avans și motorul funcționează perfect, fără nicio problemă, de aceea cred că există un cablu tăiat sau un senzor central care nu funcționează bine, mufa mare din chiulasă este în regulă, ar trebui să vedem care ajung la centrală și să le testăm, de aceea vreau schema, mecanicul și omul de la pompă spun că nu este nicio problemă la pompă, am dus-o la electrician și mi-au spus că este pompa ?????????, sunt tehnician electronist și mi se pare că problema este în această piesă, mulțumesc. -