Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual de service pentru Hyundai H100 din 2008.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 5 zile #36810 prin manual-mecanic
AM NEVOIE URGENTĂ DE UN MANUAL DE ATELIER HYUNDAI H100 DIN 2008, DEOARECE AM O MARE PROBLEMĂ. VEHICULUL, CÂND TRECE DE LA 2.500 LA 3.000 RPM, CU ORICE VITEZĂ, SE APRINDE MARTORUL DE CONTROL ȘI VITEZA SCADE, ȘI NU-MI PERMITE SĂ DEPĂȘESC 90 KM/H. CERE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU A IEȘI DIN ACEASTĂ DILEMĂ, VĂ MULȚUMESC TUTUROR.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 zi #36916 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Am nevoie de un manual de service pentru Hyundai H100 din 2008.
Presupun că ai scanat deja vehiculul și, dacă da, ce coduri a afișat? Se pare că pompa pierde presiune sau nu este sincronizată, dar pentru a putea diagnostica ambele posibilități trebuie să scanezi camionul. Am avut o problemă similară și pierdeam presiune prin separatorul de apă. Ar fi foarte util să știi ce coduri afișează. :woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 zi #36917 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Am nevoie de un manual de service pentru Hyundai H100 din 2008.
și am presupus că e motorină, dă-ne mai multe informații. :supărat: