Căutare MDM

Buletin

ajuta

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36689 prin manual-mecanic
ajutor Publicat de manual-mecanica
Cine mă poate ajuta cu manualul pieselor motorului Mazda Artis, cu măsurătorile de cuplu etc.? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36691 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ajutor
Bună ziua, poate te pot ajuta. Am nevoie de denumirea motorului și diametrul cilindrului. Sunt reconstructor de motoare. Sper că te pot ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39228 prin manual-mecanic
este 1.6 16 supape

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39229 prin manual-mecanic
Consultați Mazda mea Artis 98 1.6 16 supape înainte să scoată fum, am reparat chiulasa cu garnituri originale, am schimbat ghidajele supapelor, test hidraulic, este ca nouă, apoi blocul a fost rectificat, am pus segmenți și pistoane noi chiar și metale noi și tot continuă să scoată fum, nu știu ce să mai fac.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 8 luni #39232 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă - ajutor
O întrebare, fumul pe care îl scotea era albăstrui de la ulei, nu? Dacă da, cât timp a durat până l-ai reglat? Gândește-te la toată funinginea uleioasă rămasă în țeava de eșapament și în toba de eșapament, e destul de adevărat.
Trebuie să ieși la drum și să o toci ca să ardă tot noroiul din evacuare. Și apoi spune-mi.