Căutare MDM

Buletin

Am 1TR-FE, 2TR-FE, 1KD, 2KD și 1GR.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 10 luni #47436 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Am 1TR-FE, 2TR-FE, 1KD, 2KD și 1GR
salut, prietene
Am mai multe manuale. Spune-mi de care ai nevoie. Am unele pentru Cummins 4BT, Cat 3412, 3406G, Nissan Z30, YD25 și altele. În prezent, am nevoie de manualul Toyota 2TR-FE.
Poți să mi-l trimiți pe adresa de e-mail? și trimite-mi manualul de care ai nevoie.
salut cordial

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 8 luni #51766 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Am 1TR-FE, 2TR-FE, 1KD, 2KD și 1GR
Bună dimineața, ați putea să-l schimbați cu un Chevrolet Spark manual?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 2 luni #53176 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am 1TR-FE, 2TR-FE, 1KD, 2KD și 1GR
Salut, am nevoie de hatchback-ul cu 2 uși. Dacă dorești, îți pot da manualul pentru Hilux-ul din 2015. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 5 ani și 7 luni #53981 prin manual-mecanic
Salutări, am manuale Volkswagen Golf și Polo cu date tehnice și curele de distribuție.