Căutare MDM

Buletin

Manual de service Hyundai H100, motor diesel 2.5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43166 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual de service Hyundai H100, motor diesel 2.5
Prieteni, puteți să-mi trimiteți vă rog manualul?

mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 1 lună #49529 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Hyundai H100, motor diesel 2.5
Bună ziua, bună ziua. Mă puteți ajuta, vă rog, cu manualul de service pentru Hyundai H-100 2.5 diesel. Nu știu cuplul de strângere al pieselor metalice.

Mulțumesc. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 9 ani și 8 luni #50432 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Manual de service Hyundai H100, motor diesel 2.5
Fișierul nu mai este disponibil, îl puteți încărca din nou?

:(

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 6 ani și 3 luni #53762 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Hyundai H100, motor diesel 2.5
Bună ziua, am nevoie de acest fișier.

mecanicataller a scris:

Bună ziua, acest fișier te-ar putea ajuta...
H-100 este propulsat de D4BF și unele modele D4BA și D4BB (acest 2.6 fără turbo)
fișierul pe care ți-l trimit este al motorului original (Mitsubishi) Hyundai este o copie exactă a motorului 4D56 original... sunt exact aceleași motoare
Îți las acest fișier, cu siguranță te va ajuta...
arată toate cuplurile și defalcările...
Repet, motoarele Hyundai H-100 sunt o copie a motorului 4D56 de la Mitsubishi (camion L-200, Pajero, Montero)