Căutare MDM

Buletin

Manual de service Hyundai H100, motor diesel 2.5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 luni #34256 prin manual-mecanic
Aș vrea să știu dacă mă poate ajuta cineva cu manualul, sau cu datele de cuplu pentru chiulase, pentru cele vechi, și cum se reglează temporizarea motorului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34845 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Hyundai H100, motor diesel 2.5
[attachment:1]C:\fakepath\motor+(4d56)+11b.pdf[/attachment]

[attachment:1]C:\fakepath\motor+(4d56)+11b.pdf[/attachment]
Bună ziua, acest fișier s-ar putea să te ajute...
H-100 este propulsat de D4BF și unele modele D4BA și D4BB (acest 2.6 fără turbo)
fișierul pe care ți-l trimit este al motorului original (mitsubishi), Hyundai este o copie exactă a 4D56 originalului... sunt exact aceleași motoare.
Îți las acest fișier, cu siguranță te va ajuta...
arată toate cuplurile și avariile...
Repet că motoarele Hyundai H-100 sunt o copie a 4D56-ului de la Mitsubishi (camion L-200, Pajero, Montero)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34846 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Manual de service Hyundai H100, motor diesel 2.5

Salut, acest fișier te-ar putea ajuta...
H-100 este propulsat de D4BF și unele modele D4BA și D4BB (acest 2.6 fără turbo)
fișierul pe care ți-l trimit este al motorului original (Mitsubishi) Hyundai este o copie exactă a motorului 4D56 original... sunt exact aceleași motoare
îți las acest fișier, cu siguranță te va ajuta...
arată toate cuplurile și defalcările...
repet, motoarele Hyundai H-100 sunt o copie a motorului 4D56 de la Mitsubishi (camion L-200, Pajero, Montero)
:cheer:

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 2 luni #34859 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru ajutor, foarte util

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35545 prin manual-mecanic
Aș dori să-mi împărtășiți, vă rog, un manual pentru motorul Hyundai D4BA sau unul compatibil cu acesta. Ar fi foarte util, deoarece am schimbat recent motorul cu acest tip de motor.