Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual de service pentru Volkswagen Bora.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29678 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual de service Volkswagen Bora
Salut Richyrey, am citit că ai un manual pentru Bora TDI. Sunt interesat. Dacă îl mai ai, contactează-mă la adresa de email. Pentru a ști în ce condiții am face-o, vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30353 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual de service Volkswagen Bora
Bună dimineața, Richyrey. Mai ai ghidul de auto-studiu Bora ca să mi-l poți trimite?

Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38716 prin manual-mecanic
Bună ziua, ați putea să-mi trimiteți manualul Volkswagen Bora pe adresa mea de e-mail? Aș aprecia foarte mult, Agustin.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 10 ani și 4 luni #48951 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Am nevoie de un manual de service pentru Volkswagen Bora.
Bună ziua, dacă ați fi atât de amabil să-mi trimiteți un e-mail. manualul Bora TDi. Mulțumesc foarte mult.