Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual de service pentru Volkswagen Bora.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3397 prin manual-mecanic
Am nevoie de un manual de service pentru Volkswagen Bora.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3419 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual de service Volkswagen Bora
Am manualul original de utilizare pentru VW Bora. Nu este un manual de piese, dar este foarte informativ și conține toate sistemele instalate în acel vehicul. Este foarte bun. Verifică dacă mai ai nevoie de el.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #3420 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual de service Volkswagen Bora
Am manualul original de utilizare pentru VW Bora. Nu este un manual de piese, dar este foarte informativ și conține toate sistemele instalate în acel vehicul. Este foarte bun. Verifică dacă mai ai nevoie de el.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 5 luni #12154 prin manual-mecanic
Mai ai manualul? Este în format PDF? Poți să mi-l trimiți te rog prin e-mail. Merg să-mi duc mașina la service?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #15805 prin manual-mecanic
Bună ziua, aș vrea să știu dacă mă puteți ajuta cu manualul pentru Bora TDI din 2006. Caut manualul de service sau manualul de autostudiu, sau un manual de depanare. Vă mulțumesc foarte mult.